Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.
  Acasa Despre Companie Servicii Produse Catalog Online Contact

Solutie dezinfectant lichid universal multisuprafete, 5L, Hygienium

Cod produs: 18DEZ
Producator: Hygienium

Atentie ! Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei!



Descriere

Solutia dezinfecteaza complet orice suprafata sau obiect si omoara 99,9% din bacterii si fungi.Se utilizeaza ca dezinfectant pentru suprafetele si obiectele sanitare plasate in spatii private sau publice. Solutia nu contine clor. Pentru dezinfectarea suprafetelor, se sterge cu ajutorul lavetelor/buretilor cu produs nediluat si se lasa sa actioneze timp de 30 minute.  Dupa timpul de actiune, suprafetele se clatesc cu un burete umed. Pentru curatarea suprafetelor se utilizeaza produsul sub forma diluata. Dilutie recomadata aproximativ 50 ml la 1000 ml apa. Curata suprafetele si lasa un parfum proaspat. Poate fi folosit pe orice suprafata sau obiect de tip: parchet laminat, marmura, linoleum, gresie, faianta, ceramica.

Produs testat si avizat de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Microbiologie - Imunologie "Cantacuzino" si la Unilab - Laborator de analize Fizico-Chimice si microbiologie.

Avizat de Ministerul Sanatatii

Cantitate 5 L