Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.
  Acasa Despre Companie Servicii Produse Catalog Online Contact

Stick memorie 2 in 1 OTG USB, culoare mov, 32GB

Cod produs: 271PER
Producator: Personalizat

Atentie ! Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei!



Descriere

Stick memorie rotativ 2 in 1 OTG USB culoare violet, plastic ABS si metal, cu o capacitate de stocare de 32 GB. USB-urile pot avea diferite capacitati de stocare date 8 GB, 16 GB, 32 GB. Unitatile flash OTG USB sunt memorii stick cu doua capete. Un capat poate sa fie un conector standard de tip A iar celalat capat, un conector micro B sau conector USB tip C. Aceste capete, le permite stick-urile USB de tip OTG sa se conecteze la smartphone-uri, tablete, permitand altor dispozitive USB sa se conecteze la acestea. Personalizarea se realizeaza cu ajutorul tehnicii de tampografie sau gravura laser. Stick-uri de memorie personalizate sunt cunoscute si sub numele de stick-uri USB, memorii Flash, Memory Stick-uri sau Pendrive au devenit una dintre cele mai cautate produse promotionale ale zilelor noastre.

Protectia stick-ului USB se realizeaza prin intermediul cutiei din material plastic dur transparent, rezistent la zgariere si socuri, dar si a suportului realizat din spuma in care este fixat USB-ul.

Personalizare: logo, text sau imagini disponibile in diferite culori si marimi;

Culori disponibile: albastru, verde, galben, rosu, negru, violet

Pozitii Personalizare 1
Metoda Personalizare Gravura Laser
Cantitate Minima Comanda 200
Capacitate 32 GB
Dimensiuni Personalizare 25 x 13 mm
Dimensiuni 69 x 8 x 17 mm